woensdag 8 oktober 2008

The day after

De tweede dag in mijn blog-bestaan en wat zitten knoeien met de lay-out. Heb leuke foto gevonden die past bij de titel van mijn blog maar zou de afbeelding graag even groot hebben als het titelkader of geplaatst naast de tekst. Mijn html-kennis is echter te gering om hiervoor een oplossing te vinden. Dus laat het voorlopig maar zoals het is.

Vandaag ook af en toe Google Reader geopend om te kijken of de 23 dingen-collega's actief waren. Toch maar beter voornemen maken om enkel nog 's avonds de blogs te bekijken, kwestie van tijd wat efficiënt te gebruiken.

Vanmiddag lunchgesprek gehad met X die ICT-toepassingen ontwikkelt voor openbare bibliotheken. Een boompje opgezet over web 2.0 en de implementatie in de dienstverlening van de bibliotheek. X heeft ook tipje van de sluier opgelicht met betrekking tot in ontwikkeling zijnde producten. Heb weer iets gehoord om naar uit te kijken; de toepassing zal het gebruiksgemak van de computerende bibliotheekbezoeker aanzienlijk verbeteren én er is een duidelijke link met web 2.0. Je hoort er meer van nog voor het jaareinde.

Vanavond ook nog een lading sprinters binnengekregen. Door een foutje bij de transportfirma één dag te laat, maar dat zijn de kinderziektes die verwacht kunnen worden bij het opstarten van dergelijk project. Na twee weken kunnen we al wel vaststellen dat de sprinters in de smaak vallen van de bezoekers.

1 opmerking:

Eva Simon zei

Je maakt het wel spannend. Ben benieuwd naar de op til zijnde ICT veranderingen, maar zal nog moeten wachten, zeker?