donderdag 5 februari 2009

Echternach...

Het begint er nu echt toch wel op te lijken, op de processie van ...
Vandaag zou het D-day zijn. De bewolking zou optrekken, de wind gaan liggen en de golven bedaren. Wij in de bib trokken onze troepen samen, klaar om in te schepen in de landingsboten om nadien onversaagd de blogkliffen te bestormen. De tijd was aangebroken om de trouwe bibbezoeker kennis te laten maken met de vrije bibliotheek 2.0 wereld.

Maar helaas, driewerf helaas! D'r is weer wat tussen gekomen. Een 'misverstand' namelijk (althans volgens de dader). Om een verhaal kort te maken (en vooral om beleefd te blijven): de collegebeslissing om met de biblog te mogen starten is er niet, en is nooit opgemaakt trouwens. Geen probleem toch, zetten we het gewoon op een volgende college-agenda. Wel weer 14 dagen uitgesteld natuurlijk, getverde, getverde, getverde.

Maar we zijn er klaar voor. Onze blog staat al maagdelijk wit te blinken achter de schermen, klaar om gevuld te worden met de meest waanzinnige (en andere) berichten over onze schitterende bibliotheek. Met dank aan die twee gezellige stagiairs die vandaag nog de lay-out onder handen hebben genomen.

2 opmerkingen:

Bib Maaseik zei

Oh jee, moet het bestuur bij jullie toestemming geven om met een blog te starten? Ik ben er gewoon op eigen houtje mee begonnen in de zomer en heb onze blog tijdens de bibliotheekweek gelanceerd en niemand heeft er ooit een onvertogen woord over gezegd bij het Schepencollege. Als ik officieel toestemming gevraagd zou hebben, weet ik eigenlijk ook niet waar het toe geleid zou hebben. Maar nu is de blog er al een tijdje en we gaan verder... en verder.. en verder... BTW Ik vind dat je in een prachtige, vloeiende stijl schrijft, men zou daar toch fier op moeten zijn,...

Dwarskijker zei

Het ligt inderdaad niet in 'de aard van het beestje' om voor alles en nog wat toestemming te vragen. Maar voor de blog had ik toch wel het signaal gekregen om niet zonder fiat te starten (al rij ik zelf met een Ford).
Ook bedankt voor de lovende woorden.